TARIEVEN

Tarieven particulier
Wanneer u zich bij ons aanmeldt, betaalt u in eerste instantie niets. U gaat pas betalen op het moment dat wij een van onze Supporters aan u hebben gekoppeld op basis van de door u opgegeven wensen. Vinden wij niemand die bij u past, dan bent u ons dus ook geen kosten verschuldigd. De kosten voor een Supporter zijn gebaseerd op het aantal gewerkte uren tegen het uurtarief van het gewenste arrangement.

Kennismakingsgesprek........................................gratis
Praktische hulp en ondersteuning Basis...............€ 21,50 p/u
Praktische hulp en ondersteuning Intensief
(o.a. bij afasie, dementie, Parkinson)..................€ 27,50 p/u
Reiskosten.......................................................€  0,19 p/km
Creatieve begeleiding........................................€ 25,00 p/u
Regelhulp en begeleiding aanvraag WMO, WLZ
of PGB (excl. btw) ............................................€ 25,00 p/u

Tarieven Wmo en Wlz
Indien wij u via de gemeente (Wmo) individuele begeleiding bieden, betaalt u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage aan het CAK. U betaalt ons dan niets. Ook als u als mantelzorger op vakantie gaat of als de zorg even te veel is. Om u als mantelzorger te ontlasten, kunt u vervangende zorg aanvragen. Dat heet respijtzorg'. Hierbij neemt een Senior Support (een deel van) de zorg over.

Tarieven PGB
Voor meer informatie, zie pagina WLZ

Tarieven verpleging en verzorging
De kosten voor de inhuur van een gediplomeerde verpleegkundige of verzorgende zijn op aanvraag beschikbaar. Veelal worden deze kosten vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het aanvragen en organiseren van de zorg.