SUPPORTERS

Supporters
Onze Supporters helpen bij dagelijkse activiteiten zoals onder andere de boodschappen, winkelen, kleine huishoudelijke of administratieve werkzaamheden, een bezoek aan een huisarts of begeleiding en vervoer naar het ziekenhuis. Maar ook bieden onze Supporters ondersteuning bij bijvoorbeeld een dementerende partner. U bepaalt en wij helpen én ontzorgen.

De inzet van de Supporter kan naast een vast aantal uren per week of maand ook tijdelijk zijn; tijdens een vakantieperiode of voor een bijzondere gebeurtenis zoals het organiseren van een verhuizing.

In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag al uw wensen. Senior Support voor persoonlijke hulp!

Betrouwbaar
Onze Supporters zijn gemotiveerde mensen die graag wat voor anderen willen betekenen. De tevredenheid over onze dienstverlening wordt bepaald door de kwaliteit van onze Supporters. Daarom hanteren we een doordachte selectieprocedure. De sollicitatiegesprekken vinden plaats bij de Supporter thuis, we checken referenties en verlangen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van iedere Supporter. Alleen de mensen die in onze ogen over de juiste kwaliteiten beschikken komen in aanmerking. Dat zijn de mensen die bij onze cultuur passen en onze kernwaarden adopteren. Hiermee staan wij garant voor een goede en betrouwbare dienstverlening.