WERKWIJZE

Ondersteuning die bij u past
Wij besteden veel aandacht aan het zoeken en screenen van de Supporter die bij u past. U bepaalt samen met ons op welke dagen en tijden u ondersteuning nodig heeft. Op deze manier worden mantelzorger(s) ontlast en ontvangt u service op maat. Onze persoonlijke aanpak bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Het eerste contact. U kunt ons bellen of mailen,  wij maken een afspraak samen met u en/of uw familie.


2. De afspraak. Wij komen graag bij uw thuis om uw wensen in kaart te brengen en een indruk te krijgen van uw interesses en levensstijl. Op basis van dit gesprek zoeken wij een Supporter die bij u past.


3. Het persoonlijke plan. U ontvangt van ons een persoonlijk voorstel met een korte beschrijving van de Supporter die wij voor u hebben geselecteerd. Daarnaast een duidelijk kostenoverzicht zodat u geen verrassingen achteraf krijgt.


4. De kennismaking. Na uw akkoord op het voorstel komt de Supporter bij u langs om zich aan u voor te stellen en om afspraken vast te leggen. U laat ons na dit bezoek weten of u inderdaad verder wilt met deze Supporter.


5. Senior Support stelt de contracten op en zorgt ervoor dat alles in gang wordt gezet. Binnen een maand nemen we contact met u op of alles naar wens gaat.

 

Uw wens is ons uitgangspunt
Misschien bent u wel op zoek naar wat extra ondersteuning gedurende de vakantie van uw kinderen of ervaart u graag het gemak en comfort van onze praktische hulp en service? Onze dienstverlening neemt veel zorgen bij uw weg. U hoeft niet meer wakker te liggen van slechte ervaringen of ergernissen uit het verleden. U belt ons en wij regelen het graag voor u. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij ook tevreden. Senior Support biedt een maatoplossing voor u en uw familie. En mocht u (tijdelijk) behoefte aan meer of minder hulp? We passen de dienstverlening graag weer voor u aan.

Er zijn veel redenen om voor Senior Support te kiezen. Wij zorgen ervoor dat u prettig en comfortabel thuis kunt blijven wonen. Wij zijn een lokale, zeer betrokken organisatie waarbij persoonlijk contact voorop staat. Wij bieden u continuïteit door de inzet van een speciaal geselecteerde vaste Supporter, die u ondersteunt en leuke activiteiten met u onderneemt. Ook kunt u ons inschakelen voor hulp bij bijvoorbeeld de aanvraag van een PGB, de administratie, het begeleiden van een verhuizing et cetera. Uw wens is het uitgangspunt voor onze dienstverlening.